Sopa a la riojana

Sopa a la riojana

4.7 356 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de jamón curado en dados
  • 50 g de chorizo en rodajas
  • 300 g de patatas en trozos medianos
  • 100 g de acelgas en trozos medianos
  • 2 cucharaditas de sal
  • 800 g de caldo Gallina Blanca Gourmet de Pollo con Jamón Ibérico Enrique Tomás
    800 g de agua
  • 50 g de arroz de grano redondo
  • 2 huevos batidos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 13.75 g
Kalorie 1321 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 17.68 g
Błonnik 2.86 g
Węglowodany 25.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...