Minifishcakes de bacalao con guisantes

Minifishcakes de bacalao con guisantes

3.7 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 unidades

Składniki

  • 500 g de agua
  • 500 g de patatas harinosas peladas y cortadas en trozos medianos
  • 150 g de guisantes (frescos o congelados)
  • 250 g de lomos de bacalao desalado u otro pescado blanco (sin piel ni espinas)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 cucharadas de harina
  • 200 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 3.4 g
Kalorie 258 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...