Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)

Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)

3.3 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
  • 3 chalotas
  • 20 g de mantequilla
  • 300 g de vino blanco semiseco
  • 20 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 12 vieiras
  • 3 cucharadas de crème fraîche
  • 20 g de maicena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 21 g
Kalorie 976 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...