Râble de lapin aux abricots et à la vanille

Râble de lapin aux abricots et à la vanille

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • râbles de lapin désossés par le boucher
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • feuilles de basilic frais
    10
  • d'abricots secs dénoyautés
    100 g
  • de jambon serrano
    4 tranches
  • de carottes nouvelles fines (1 botte)
    400 - 450 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'échalote coupée en deux
    40 g
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    1
  • d'huile neutre
    5 g
  • d'eau
    350 g
  • de fond de veau
    1 c. à café
  • le jus d'1/2 orange

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1548 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...