
Wersje kompatybilne
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de lait
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de poivron rouge coupé en dés
- 60 g de parmesan râpé
- 260 g de filet de bar coupé en morceaux
- 20 - 30 g d'écorce de citron confit détaillée en petits dés
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage frais type St Môret
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 198.3 kcal / 826.5 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.2 g