Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 100 g de crème de cassis
- 800 g de fraises, coupées en dés
- 500 g de melon, coupé en dés ou prélevé en billes
- 4 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Velouté glacé aux petits pois
40 min
Velouté de concombre aux noix
10min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min