Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini

4.2 (117 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di cimette di cavolfiore
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 700 g di acqua
  • 100 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
  • 320 g di pasta secca tipo orecchiette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1775 kJ / 424.2 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
64.8 g
Tłuszcz
14.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
990 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy