Penne integrali risottate cavolfiori e noci

Penne integrali risottate cavolfiori e noci

3.6 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di gherigli di noci
  • 35 g di cipolla bianca
  • 50 g di speck a cubetti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di cimette di cavolfiore
  • 690 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo penne integrali

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.7 g
Kalorie 1853 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 9.8 g
Węglowodany 55.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...