Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 foglie di basilico fresche
- 320 g di pasta secca corta
- 1 cucchiaino di zucchero
- 150 g di Feta a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2026 kJ / 484.2 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pasta caprese
20min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pasta risottata tonno e olive
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta fredda alla caprese
40min
Rigatoni affumicati
25 min