Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50 menit
Fegato alla veneziana
35 Min
Spinaci filanti
40 min
Melanzane trifolate
40 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 menit
Broccoli e salsiccia
30 min
Broccoli stufati
40 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Porcini al funghetto
50 menit
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min