Sablés aux fraises

Sablés aux fraises

4.5 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions

Składniki

  • 135 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 190 g de sucre en poudre
  • 2 jaunes d'œufs
  • 190 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 gousse de vanille fendue dans la longueur
  • 250 g de mascarpone
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 500 g de fraises

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.1 g
Kalorie 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 35.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...