Framboises sur biscuit moelleux à la rose

Framboises sur biscuit moelleux à la rose

3.7 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions

Składniki

  • 130 g d'amandes en poudre
  • 65 g de sucre en poudre
  • 40 g de farine de blé
  • 65 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 - 2 c. à soupe d'eau de rose à ajuster en fonction des goûts
  • 2 blancs d'œufs
  • 120 g de framboises fraîches
  • 1 c. à soupe de sucre glace maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 2.6 g
Kalorie 425 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...