
Urządzenia i Akcesoria
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
d'amandes en poudre130 g
-
de sucre en poudre65 g
-
de farine de blé40 g
-
de crème liquide 35% m.g.65 g
-
jaune d'œuf1
-
d'eau de rose à ajuster en fonction des goûts1 - 2 c. à soupe
-
blancs d'œufs2
-
de framboises fraîches120 g
-
de sucre glace maison1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
101 kcal /
425 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de framboises
10 Przepisów
Francja
Francja