Urządzenia i Akcesoria
Sucre pomme-confiseries au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 bocal
Składniki
-
1 pomme rouge, émincée en fines tranches à la mandoline (2 mm)
-
200 g de sucre en poudre
-
5 confiseries au caramel, type Carambar et préalablement congelés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
2 g
Kalorie
4368 kJ /
1045 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
248 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sucres aromatisés
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Sucre au thym
Brak ocen
Sucre pistache
5 min
Sucre pralines roses
5 min
Sucre baies de goji
5 min
Sucre orange-épices de Noël
2 godz.
Sucre citron-cardamome
2 godz.
Sucre à la fraise tagada
5 min
Sucre pomme-cannelle
5 min
Sucre à la fève tonka
5 min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Amandes au cacao et au café
30 min