Sucre pomme-confiseries au caramel

Sucre pomme-confiseries au caramel

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 bocal

Składniki

  • 1 pomme rouge, émincée en fines tranches à la mandoline (2 mm)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 5 confiseries au caramel, type Carambar et préalablement congelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 4368 kJ / 1045 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 248 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...