Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pomme rouge, émincée en fines tranches à la mandoline (2 mm)
- 200 g de sucre en poudre
- 5 confiseries au caramel, type Carambar et préalablement congelés
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4368 kJ / 1045 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 248 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1h 5min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-cannelle
5min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5min
Sucre au romarin
5min
Sucre pistache
5min
Sucre citron-cardamome
2h
Sucre à la fraise tagada
5min
Sucre pralines roses
5min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Sucre à la fève tonka
5min