Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à lasagnes
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 35 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 15 g d'huile neutre
La crème vanillée
- 2 œufs
- 50 g de farine de blé
- 80 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 500 g de lait
Les fruits
- 450 g de framboises fraîches ou surgelées
- 12 feuilles de menthe fraîche
- 20 g de sucre glace maison (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Sphères glacées au caramel de café
24h
Mousse à l'abricot
2h
Mousse aux nectarines
2h 45min
Crémeux glacé aux pêches
3h 45min
Délice au Carambar
2h 30min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Mousse aux pommes
40 min