Verrines marron et chocolat

Verrines marron et chocolat

3.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 200 g de crème de marrons
  • 4 petites meringues

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 517 kcal / 2169 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...