Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de crème de marrons
- 4 petites meringues
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2169 kJ / 517 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Minibûche cerise amarena
40 min
Soufflé au chocolat
40 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Eton mess aux fruits rouges
2 godz. 20 min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min