Urządzenia i Akcesoria
Verrines marron et chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
150 - 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
-
250 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
-
200 g de crème de marrons
-
4 petites meringues
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
2169 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verrines desserts
7 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Soufflés façon tiramisu
25 min
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Patience aux fruits d'été
13 godz.
Pavlova aux figues
4 godz.
Mousse fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
2 godz. 15 min
Tarte à la fleur d'oranger
2 godz.
Charlotte au café façon tiramisu
12 godz. 45 min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40 min