Verrine fruits frais, yaourt et meringue

Verrine fruits frais, yaourt et meringue

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Les meringues
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
La garniture
  • le zeste d'½ citron vert non traité
  • 50 g de sucre roux
  • 500 g de yaourt nature
  • 250 g de fruits frais variés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 774 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...