Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les meringues
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 50 g de sucre roux
- 500 g de yaourt nature
- 250 g de fruits frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Mini-choux aux fraises
1h 10min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3 godz. 15 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30 min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45 min
Soufflés façon tiramisu
25min
Mousse surprise
14h
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4h 15 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min