Urządzenia i Akcesoria
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Les meringues
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La garniture
-
le zeste d'½ citron vert non traité
-
50 g de sucre roux
-
500 g de yaourt nature
-
250 g de fruits frais variés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts meringués
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Tartelettes fleurs
1 godz. 15 min
Tartelette aux légumes de printemps
1 godz. 10 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Crème fouettée Passion
5 min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Roulés d'aubergine
35 min
Crumble poires, caramel et petits-beurre
45 min
Tiramisu à la banane
12 godz. 15 min