Caldo de grão com bacalhau e acelgas

Caldo de grão com bacalhau e acelgas

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • dentes de alho
    2
  • pimento verde
    50 g
  • cebola
    50 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    50 g
  • polpa de tomate
    2 c. sopa de
  • azeite
    50 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • folha de louro
    1
  • acelgas cortadas em pedaços
    500 g
  • água
    650 g
  • abóbora-manteiga cortada em pedaços pequenos
    200 g
    200 g batata, cortada em pedaços pequenos
  • bacalhau demolhado
    200 g
  • grão-de-bico cozido escorrido
    800 g
  • sal
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 32.5 g
Kalorie 1858.3 kJ / 444.1 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 42.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...