Cavolo cinese saltato

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porzioni

Składniki

  • 35 g di olio vegetale
  • 2 spicchi di aglio tagliato a fette sottili
  • 2 di peperoncini, secchi a pezzi da 2 cm
    1 - 2 peperoncini piccanti freschi, privati dai semi a pezzi di 2 cm
  • 350 g di cavolo cappuccio tagliato a pezzi (3cm x 3cm)
  • 15 g di salsa di soia (Vedi suggerimento)
  • 1 pizzico di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 201 mg
Białko 2 g
Kalorie 570 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...