Insalata di bulgur con ceci, pomodorini, fagiolini e cipollotti

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 8 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1200 g di acqua
  • 220 g di bulgur
  • 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzetti (1 cm)
  • 100 g di cipollotti a rondelle sottili
  • 80 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 100 g di Feta a cubetti (1 cm)
  • 230 g di ceci lessi in scatola sgocciolati e sciacquati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2458.6 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 2670.4 kJ / 638.3 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 17.9 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 92.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...