Ragu de frutos do mar

Ragu de frutos do mar

5.0 1 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 porções

Składniki

  • salsinha fresca somente as folhas
    ½ maço
  • dentes de alho
    2
  • cebola
    100 g
  • azeite de oliva extra virgem
    30 g
  • cogumelo portobello, fresco fatiado
    150 g
  • vinho branco seco
    50 g
  • mexilhão fresco, limpo
    300 g
  • molho de tomate
    250 g
  • camarão cinza limpo
    300 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta do reino preta em grão
    3 pitadas de
  • tomate cereja cortado ao meio
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porções

Sód 6117.5 mg
Białko 86.9 g
Kalorie 4046 kJ / 967 kcal
Tłuszcz 41.4 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 55.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...