Urządzenia i Akcesoria
Amêijoas à bulhão pato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
amêijoas1000 g
-
sal2 c. chá de
-
coentros20 - 30 g
-
azeite70 g
-
alho grandes6 dentes de
-
mostarda15 g
-
água mais q.b. p/ demolhar150 g
-
vinho branco15 g
-
limão cortado em quartos q.b. p/ regar1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2712.9 mg
Białko
38 g
Kalorie
1675.1 kJ /
400.4 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete à carbonara
30 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40 min
Cozido à portuguesa
1 godz. 45 min
Cheesecakes de manga
4 godz.
Arroz de marisco
1 godz. 25 min
Bacalhau à Brás
30 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Esparguete com tomate e cogumelos
30 min
Massada de peixe
1 godz.
Puré de batata
45 min