Pescada com batatas ao vapor

Pescada com batatas ao vapor

4.6 133 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • batata cortada em cubos
    800 g
  • postas de pescada (120-200 g cada)
    6
  • sal
    2 c. chá de
  • cebola
    150 g
  • dente de alho
    1
  • cenoura cortada em pedaços
    100 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • vinho branco
    50 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • água
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 302 kcal / 1269 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...