
Urządzenia i Akcesoria
Pescada com batatas ao vapor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
batata cortada em cubos800 g
-
postas de pescada (120-200 g cada)6
-
sal2 c. chá de
-
cebola150 g
-
dente de alho1
-
cenoura cortada em pedaços100 g
-
azeite mais q.b. p/ untar30 g
-
vinho branco50 g
-
tomate em pedaços400 g
-
água100 g
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
302 kcal /
1269 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia