Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and antipasto risoni salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.3 mg
Białko
12 g
Kalorie
1265 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Rice salad
1h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mexican stack
45min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Classic mushroom risotto
30min