Pumpkin and antipasto risoni salad
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 (33 oceny)

Składniki

  • 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1500 g water
  • 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
  • 210 g dried risoni pasta
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 30 - 40 g balsamic vinegar
  • 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
  • 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
  • 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
  • 15 g fresh basil leaves, roughly torn
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1265 kJ / 301 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
4.7 g
Sód
489.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy