
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and antipasto risoni salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
301 kcal /
1265 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
489.3 mg