Urządzenia i Akcesoria
Risoni salad with artichoke and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
4216.4 mg
Białko
113.7 g
Kalorie
13089.9 kJ /
3116.6 kcal
Tłuszcz
124.3 g
Błonnik
61.4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
350.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.