Urządzenia i Akcesoria
Kumara sausage rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
32 pieces
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
harissa2 tbsp
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)600 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
ready-made puff pastry (25 x 25 cm)4 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
124.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
479.6 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Filo spinach slice
55 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
ANZAC biscuits
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Mexican stack
45 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Tuna mornay
45 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min