Urządzenia i Akcesoria
Steamed eggplant and ricotta lasagne
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne sheets160 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
celery stalk cut into pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)300 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Penne and vegetables
35 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min