Urządzenia i Akcesoria
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.5 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
4052.4 kJ /
968.6 kcal
Tłuszcz
62.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
80.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Caprese hasselback chicken
40 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Asian nachos
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Linguine with salmon and herbs
25 min