Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2505 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cypriot grain salad
45min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1h 50min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Pink scramble
15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Colourful quinoa salad
40min