Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2505 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Cypriot grain salad
45 min
Colourful quinoa salad
40 min