Stufato di guancia di manzo con vongole e seppie

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi
  • 1000 g di guancia di bovino tagliata a pezzi (4-5 cm)
  • 300 g di vino rosso
  • 2 dadi per brodo di carne
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 - 3 cucchiaini di timo secco
  • 450 g di seppie pulite e tagliate a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1390.1 mg
Białko 91.2 g
Kalorie 3123 kJ / 745 kcal
Tłuszcz 29.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie