Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso

Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso

4.8 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla rossa in spicchi
  • 120 - 150 g di carote a rondelle (0.5 cm)
  • 50 - 70 g di gambo di sedano a pezzi (0.5 cm)
  • 80 g di vino rosso
  • 4 guance di maiale (circa 150 g l'una)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • ½ cucchiaino pepe macinato
  • 1300 g acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 89 mg
Białko 33 g
Kalorie 2505 kJ / 598 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...