Roastbeef in salsa verde

Roastbeef in salsa verde

4.8 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

Roastbeef
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 4 - 5 bacche di ginepro
  • 2 cucchiaini di sale grosso
  • 3 grani di pepe nero
  • 700 g di carne bovina, taglio scamone in un solo pezzo
  • 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olive verdi denocciolate
  • 1 pizzico di sale
  • 70 g di rucola
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di salsa di senape
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28 g
Kalorie 1314 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...