Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Tonno di coniglio
48h
Fesa di tacchino al curry
1h
Passatelli
45min
Roastbeef
55min
Roastbeef
55min
Lonza alla senape
1h 5min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min