Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di speck a listarelle
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi misti a tocchetti
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di Gouda a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3327 kJ / 795.1 kcal
- Białko
- 41.4 g
- Węglowodany
- 46.6 g
- Tłuszcz
- 50.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1212 mg
Alternatywne przepisy
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min.
Lasagna vegetariana
2 godz.
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1 Std. 15 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Baci di dama alle nocciole
2óra 30p
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 godz.
Braciole pugliesi
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h