Hambúrgueres rápidos de atum com molho de mostarda

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 unidades

Składniki

  • feijão-branco cozido escorrido
    140 g
  • ovo
    1
  • raspa de limão
    1 c. chá de
  • endro seco
    1 c. chá de
  • folhas de hortelã
    4
  • estragão seco
    1 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • atum em lata, em óleo escorrido
    140 g
  • pão ralado
    80 g
  • maionese (ver dica)
    4 c. sopa de
  • mostarda
    4 c. sopa de
  • mel
    2 c. sopa de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • azeite
    1 fio de
  • Salada mista q.b. p/ servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 1448.4 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 1498.7 kJ / 358.2 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...