Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Consommé with Gnocchi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
936.9 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1495 kJ /
357.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Lemonade
5 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min