Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 300 g frozen green peas
  • 300 g dried tagliatelle
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g fresh basil leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1300 g water
  • 4 medium eggs
  • water
  • coarse salt flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3552 kJ / 849 kcal
Białko
39.6 g
Węglowodany
71.5 g
Tłuszcz
44.7 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
7 g
Sód
1375.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy