
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves30 g
-
fresh mint leaves10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
849 kcal /
3552 kJ
Białko
39.6 g
Tłuszcz
44.7 g
Węglowodany
71.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Sód
1375.1 mg