Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves plus extra, for garnishing30 g
-
fresh mint leaves plus extra, for garnishing10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1375.1 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
3552 kJ /
849 kcal
Tłuszcz
44.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Pasta alla Nerano
40 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min