Garlic and White Bean Stew
TM6 TM5

Garlic and White Bean Stew

3.6 ( 16 ocen )

Składniki

  • 80 g kale thick stems removed, cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 20 g olive oil
  • 20 garlic cloves (see tip)
  • 200 g dry white wine
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 pinch dried chilli flakes (opcjonalnie)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 240 g tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 500 g water
  • ½ lemon finely grated zest and juice
  • ¼ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • crusty bread for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
200 kcal / 837 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy