Urządzenia i Akcesoria
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
black-eyed beans, dried (see tip)200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for soaking beans800 g
-
carrots150 g
-
leeks150 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled300 g
-
tomatoes to taste1 - 2
-
tomato purée30 g
-
cider vinegar20 g
-
soy sauce40 g
-
maple syrup20 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1497 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet Potato Curry
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min