Urządzenia i Akcesoria
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
black-eyed beans, dried (see tip)200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for soaking beans800 g
-
carrots150 g
-
leeks150 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled300 g
-
tomatoes to taste1 - 2
-
tomato purée30 g
-
cider vinegar20 g
-
soy sauce40 g
-
maple syrup20 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1497 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Red Lentil Soup
40 min