Urządzenia i Akcesoria
Warm Turkey and Green Bean Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
extra virgin olive oil to taste60 - 80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
water500 g
-
fine green beans trimmed350 g
-
turkey breasts, skinless cut in strips (1 cm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Mint Courgettes
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Veracruz Fish
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Raw Beetroot Soup
5 min