Urządzenia i Akcesoria
Warm Turkey and Green Bean Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
extra virgin olive oil to taste60 - 80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
water500 g
-
fine green beans trimmed350 g
-
turkey breasts, skinless cut in strips (1 cm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min