
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Vegetable Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
vegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
gluten-free soy sauce35 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
327 kcal /
1368.3 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
50.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
1309.6 mg