Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Vegetable Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
sunflower oilvegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
tamarigluten-free soy sauce35 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1309.6 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1368.3 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
50.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min