Wersje kompatybilne
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chapatis
- 250 g chapati flour, plus extra for dusting
- 170 g water
- 10 g vegetable oil, plus extra for greasing
Curry
- 20 g rapeseed oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red chilli, washed, halved, deseeded if desired (optional)
- 2 tsp cumin seeds
- 1 - 3 tsp curry powder, to taste (see tip)
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip) - 180 g fresh spinach leaves, washed, cut in smaller pieces
- 100 g frozen peas, defrosted
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 160 g
- Kalorie
- 912 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 0.1 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable pasta sauce
40min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1h 20 min
Coconut Dhal
20 min
Vegetable Biryani
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min