Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Pearl Barley Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, rinsed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (opcjonalnie)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgettes sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)50 g
-
almond butter60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.