Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Beetroot Houmous
15 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min