Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi with Courgettes
20 Min
Pear and Cucumber Smoothie
10 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min