Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 min