Urządzenia i Akcesoria
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1399 mg
Białko
45 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min