
Urządzenia i Akcesoria
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1399 mg
Białko
45 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min