
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
483 kcal /
2028 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Prawn Saganaki
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min