Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.