Steamed Hake with 7 Colour Rice

Steamed Hake with 7 Colour Rice

4.3 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Fish Spice
  • dried oregano
    1 Tbsp
  • dried basil
    1 Tbsp
  • garlic powder
    1 Tbsp
  • paprika
    ½ Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Rice and Fish
  • onions quartered
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • red pepper quartered
    1
  • green pepper quartered
    1
  • yellow pepper quartered
    1
  • bacon lardons
    125 g
  • olive oil
    30 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • water
    1000 g
  • long grain rice
    200 g
  • hake fillets (approx. 125 g each)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 483 kcal / 2028 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...