Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Bean Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Ratatouille
40 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Red Lentil Soup
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min