Verrines de compotée de fruits rouges biscuitée

Verrines de compotée de fruits rouges biscuitée

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 80 g de farine de seigle
  • 40 g de beurre demi-sel
  • 60 g de sirop d'agave
  • 120 g d'eau
  • 400 g de fruits rouges frais variés (myrtilles et framboises)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 67.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 1025.1 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 41.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...