Pain d'épeautre aux graines

Pain d'épeautre aux graines

4.6 44 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pièce

Składniki

  • 300 g d'eau minérale
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine de petit épeautre et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 2 c. à soupe de graines de sésame doré
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • 1 c. à soupe de graines de lin
  • 1 c. à soupe de graines de courge
  • 1 c. à soupe de graines de tournesol

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 67 g
Kalorie 7564 kJ / 1788 kcal
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 326 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...