Pain d'épeautre aux graines

Pain d'épeautre aux graines

4.6 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    300 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de farine de petit épeautre et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • de graines de sésame doré
    2 c. à soupe
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe
  • de graines de lin
    1 c. à soupe
  • de graines de courge
    1 c. à soupe
  • de graines de tournesol
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1788 kcal / 7564 kJ
Białko 67 g
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 326 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...