Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte

Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions

Składniki

  • 360 g d'eau
  • 400 g de miel de châtaignier
  • 20 g d'épices à pain d'épices
  • le zeste d'une orange non traitée
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 500 g de farine de blé
  • 3 pincées de sel
  • 2 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 80 g de cassonade
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 4 c. à café de levure chimique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 375.4 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 1211.9 kJ / 289.6 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 68.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...