Pain cocotte seigle et épautre

Pain cocotte seigle et épautre

4.3 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 La recette complète

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de seigle
  • 250 g de farine d'épeautre
    250 g de farine de blé complet, (T110)
  • graines de lin (facultatif)
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Białko 52 g
Kalorie 7542 kJ / 1784 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 354 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...