Pain cocotte seigle et épautre
TM6 TM5 TM31

Pain cocotte seigle et épautre

4.4 (75 ocen)

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de seigle
  • 250 g de farine d'épeautre
    lub 250 g de farine de blé complet (T110)
  • graines de lin (facultatif)
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 La recette complète
Kalorie
7542 kJ / 1784 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
354 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy