Pain cocotte seigle et épautre

Pain cocotte seigle et épautre

4.3 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 La recette complète

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de seigle
    250 g
  • de farine d'épeautre
    250 g
    250 g de farine de blé complet, (T110)
  • graines de lin (facultatif)
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1784 kcal / 7542 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 354 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...