Douceur de crème au kaki

Douceur de crème au kaki

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de lait demi-écrémé
  • 40 g d'édulcorant
  • 1 pincée de vanille en poudre
  • 4 g d'agar-agar
  • 230 g de kaki en morceaux
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 75.9 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 1077.8 kJ / 257.6 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...